Tjenester

Edda Trykk disponerer en komplett maskinpark, som gjør at vi kan velge den optimale trykkemaskin for din produksjon. Dette gjør at du får de beste prisene markedet kan tilby. 


Enkelt

Hos Edda Trykk får du én kontaktperson som tar seg av filoverføring, korrektur, adresselister, frakt, fortolling produksjon og transport. Enkelt , raskt og behagelig. 

Pris

Papirprisene i Europa har økt betydelig i senere tid. Papirproduksjon er svært energikrevende og knappheten på energi i kjølvann av politisk uro og det grønne skiftet, gjør at dette er en utvikling som vil fortsette. Dermed er gode priser enda viktigere enn før, ettersom mange bedrifter har betydelige kostnader på trykking. Edda Trykk har de beste avtalene med papirleverandørene, noe som kommer deg som kunde til gode. Vi vil fortsette å tilby deg de beste prisene på trykk!


Leveringstid

Edda Trykk tilbyr produksjon og transport 7 dager i uken, noe som betyr at du vil få raskere og mer fleksibel levering enn du ellers kan få. Velg deadline den ukedagen som passer best for deg. 


Overføring av trykkfiler

Våre profesjonelle og erfarne grafikere godkjenner dine trykkfiler og avdekker eventuelle tekniske feil eller mangler før produksjon. Du kan overføre filer her,
Du får en skjermkorrektur som viser hva som kommer på trykk. 


Rotasjonstrykk

Egner seg best for produksjon av blader, eller brosjyrer i opplag fra 5.000 eksemplarer og oppover. Kostnaden ved å starte en stor rotasjonsmaskin oppveies da ved den raske produksjonen, som skjer ved at papiret føres inn i trykkmaskinen på rull. Etter at det har blitt påført trykkfarge, tørkes papiret i en tørker. Ferdiggjøringen gjøres også helt eller delvis i trykkmaskinen.

Arktrykk

Arktrykk egner seg best for trykksaker med mindre enn 5.000 i opplag. 

Papiret som føres inn i maskinen ligger oppskåret i ark. Trykkfargen må tørke noen timer før falsing, skjæring, stifting/liming, lakkering og annen ferdiggjøring.

Bøker

Edda trykk produserer også bøker. Vi kan trekke i stoff- eller lær-lignende materiale og innbinde med stiv og myk perm, evt. flexibind. 
Omslaget kan også spesialbehandles med ulike typer lakk, foliering, preging, trådhefting med kapitler, innsetting med kapittelbånd eller påføres smussomslag.

Reklameartikler

Edda Trykk tilbyr reklameflagg/bannere, gulvreklame (Floor-Graphic)
vindusreklame / folie, beachflagg, bæreposer både i papir, plast og stoff med påtrykt reklame, gavepapir på rull, plakater, dekor, vinesker og kalendere. 

Vi tilbyr montering av bannere og seil.